„Prljavi Hari“ glasa za Trampa: Ovo je generacija pi*kica

Izvor: Prva.rs, 04.Avg.2016, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Prljavi Hari“ glasa za Trampa: "Ovo je generacija pi*kica"

- Morao bih da glasam za Trampa. Tramp ipak ima nešto jer je u tajnosti svima dosta političke korektnosti i ulizivanja. Ovo je ulizivačka generacija, mi smo stvarno živimo u generaciji pi*kica. Svi hodaju kao po jajima.
Istvud je naveo da Tramp "govori šta misli" i da to ponekad nije dobro.
- Razumem o čemu priča, ali prosto nisam uvek saglasan sa tim.
"Prljavi Hari" je rekao da su optužbe da je neko rasista preterane i da to nije bilo tako "kada je on odrastao". >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs <<

Doduše, Istvud je rođen 1930. godine, kada su na snazi širom Amerike i dalje bili zakoni rasne segregacije.

- Znate, sada je on rasista jer je pričao o onom sudiji (Gonzalo Kurijel). Tramp je lupao gluposti, ali su to radili svi, obe strane. Međutim, sada mediji vilene i viču da je nešto rasizam i prave veliku stvar od toga. Samo je*eno pređite preko toga", poručio je Istvud za "Eskvajer".
Inače, Istvud otvoreno podržava republikance, a njegov politički angažman je bio u žiži 2012. godine kada je na nacionalnoj konvenciji razgovarao sa "izmišljenim Obamom".
 
Izvor: B92

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.