Priznao sudu da je pijan tukao taksistu

Izvor: B92, 14.Feb.2022, 19:52

Priznao sudu da je pijan tukao taksistu

Muškarac M.R. priznao je danas na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu da je sinoć pijan tukao taksistu na Vračaru.

On je taksistu napao jer je odbio da ga vozi, navodeći pritom da mu je žao što je to uradio.

Nakon toga tužilaštvo mu je ukinulo meru zadržavanja i pustilo ga da se brani sa slobode, jer nisu postojali zakonski razlozi za predlaganje pritvora.

M.R. je prethodne večeri najpre zadržan u prekršajnom postupku radi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trežnjenja, a prema navodima krivične prijave, tereti se za krivično delo nasilničko ponašanje.

On je, kako se sumnja, pijan sa dva promila alkohola u krvi ušao u taksi vozilo na Vračaru, ali mu je taksista rekao da već ima naručenu vožnju i da mora da napusti vozilo.

M.R. je odbio to da učini, pa je taksista ugasio vozilo i izašao iz njega, nakon čega je on izašao za njim i počeo da ga udara.

Prolaznici su uočili šta se dešava i pokušali da odbrane taksistu, dok su neki očevici telefonom snimili događaj.

U daljem toku postupka tužilaštvo će narediti neuropsihijatrijsko veštačenje osumnjičenog, ispitati oštećenog i ostale svedoke, te preduzeti druge dokazne radnje potrebne za donošenje odluke, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.