Privedeni maloletnici koji su pretukli nastavnika

Izvor: Blic, 11.Sep.2013, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privedeni maloletnici koji su pretukli nastavnika

Novosadska policija je privela maloletnike koji su prošlog vikenda napali, pretukli i opljačkali Ivana Janeša u parku kod Železničke stanice.

Privedeno je najmanje šestoro dečaka, od kojih jedan nema ni punih 14 godina, dok su ostali stari od 14 do 16 godina. Protiv njih će biti podneta prijava u redovnom postupku.

Ovi maloletni prestupnici sa prebivalištem u Novom Sadu, Petrovaradinu i Begeču, a neki od njih od ranije poznati policiji. Ispituje se njihova ukupna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kriminalna delatnost, jer nije isključeno da su sličana dela već ranije činili.

Svi su saslušani u prisustvu roditelja ili staratelja, a Novosadska tv javlja da su tom prilikom su priznali delo koje im se stavlja na teret.

Policija je pronašla i ranac sa stvarima koji su oteli od pretučenog nastavnika.

Da podsetimo, grupa maloletnika napala je nastavnika Ivana Janeša u subotu uveče u parku kod Železničke stanice. Oni su ga nekoliko minuta divljački tukli, a zatim i opljačkali.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni osnovci koji su tukli nastavnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Sep.2013

Novosadska policija je privela maloletnike koji su prošlog vikenda napali, pretukli i opljačkali Ivana Janeša u parku kod Železničke stanice, saopštila je danas policija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Uhapšeni maloletnici koji su pretukli profesora u Novom Sadu

Izvor: Press, 11.Sep.2013

Privedeno je najmanje šestoro dečaka, od kojih jedan nema ni punih 14 godina, dok su ostali stari od 14 do 16 godina. Protiv njih će biti podneta prijava u redovnom postupku...Uhapšeni maloletnici imaju prebivalište u Novom Sadu, Petrovaradinu i Begeču, a neki od njih su od ranije poznati policiji....

Nastavak na Press...

Uhapšeni maloletnici zbog napada na profesora

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Sep.2013

Novosadska policija privela je više maloletnika za koje se sumnja da su u Novom Sadu pretukli i opljačkali profesora matematike Ivana Janeš.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

NS: Uhapšeni napadači na profesora

Izvor: OkRadio.rs, 11.Sep.2013

Policija je privela maloletnike osumnjičene da su prošlog vikenda u Novom Sadu napali, pretukli i opljačkali profesora Ivana Janeša. Čak šest dečaka, starih od 14 do 16 godina, je privedeno, javlja Beta.    Protiv njih će biti podneta prijava u redovnom postupku, rečeno je novinarima...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.