Izvor: Nezavisne Novine, 31.Avg.2017, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor Poljaku koji je izazvao požar kod Bara

BAR - Dežurni sudija za istrage Osnovnog suda Bar Goran Šćepanović odredio je državljaninu Poljske Šidlu Davidu Zbignjevom pritvor do 30 dana zbog izazivanja požara na brdu Šušanj iznad Bara.

Vatrena stihija izbila je u utorak, 29. avgusta, kada se Zbignjev izgubio na brdu Šušanj i zapalio vatru kako bi ga spasioci pronašli.

Vatra je potom zahvatila veliki dio brda i u toku noći se spustila 30 metara od prvih kuća, ali su kuće odbranjene, zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << požrtvovanosti vatrogasaca, policije, vojske i mještana.

Zbignjev je pronađen iste večeri u 23.00 časa. On je uhapšen juče ujutro zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

IZAZVAO POŽAR DA BI GA PRONAŠLI: Poljak iza rešetaka 30 dana

Izvor: Večernje novosti, 01.Sep.2017, 16:44

Poljski državljanin Šidlo David Zbignjev (27) koji je u Crnu Goru došao kao turista, završio je iza rešetaka, a na teret mu se stavlja teško krivično delo protiv opšte sigurnosti BAR – Poljski državljanin Šidlo David Zbignjev (27) koji je u Crnu Goru došao kao turista,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.