Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2018, 04:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Hari i Megan Markl dobili poziv za medeni mjesec u Srbiji

Među brojnim vijestima i vezi sa vjenčanjem britanskog princa Harija i američke glumice Megan Markl, koji su zbog proslave 70. rođendana princa Čarlsa odložili odlazak na medeni mjesec, pojavila se informacija da bi par kao destinaciju za svadbeno putovanje mogao da odabere Bocvanu.

Ipak, zvanična informacija o tome gdje će prinčevski par provesti medeni mjesec još nije zvanično objavljena. Možda bi, međutim, organizatori jedne turističke manifestacije iz Srbije mladencima >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << mogli da pomognu da se odluče.

Organizatori gastronomsko-turističke manifestacije Mud(r)ijada - World Testicle Cooking Championship, svjetskog šampionata u kuvanju jela od bijelih bubrega, koja se održava u mjestu Lipovica kod Despotovca, objavili su na svojoj stranici na Facebooku poziv prinčevskom paru da svoj medeni mjesec provedu zajedno sa njima.

"Pozivamo princa Harija i Megan Markl da provedu divlji medeni mesec u Srbiji na Svetskom šampiontu u kuvanju jela od testisa, uživajući u našim specijalitetima. Naši specijaliteti garantuju produženje kraljevske loze i bogat seksualni život", navodi se u postu organizatora Mud(r)ijade.

Ko zna, možda prinčevski par i odustane od safarija u Bocvani i odazove se ovom pozivu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.