Primorska pobedila Megu u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Nov.2019, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primorska pobedila Megu u Beogradu

Košarkaši Mega Bemaksa poraženi su danas od Primorske 79:73 (22:24, 19:22, 18:21, 14:12) u hali "Ranko Žeravica" u sedmom kolu ABA lige.

Bio je ovo četvrti uzastopni poraz izabranika Dejana Milojevića u regionalnoj ligi, a posle sedam kola imaju sko 1-6 i zauzimaju 10. poziciju.

Na drugoj strani, Primorska se posle poraza od Cedevita Olimpije vratila na pobednički put i sa pet trijumfa i dva poraza drži petu poziciju na tabeli.

Najzaslužniji za pobedu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Primorske bio je Stiven Holt sa 19 poena, dok su Lens Heris i Marko Jagodić-Kuridža susret završili sa po 15 koševa.

U ekipi Mege najbolji učinak imao je Nikola Mišković sa 14 poena, Edin Atić je dodao dva manje.

Dvocifreni su još bili Marko Simonović sa 11 i Nikola Tanasković sa 10 poena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AGONIJA SE NASTAVLJA: Novi poraz Mege u regionalnoj ligi! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 17.Nov.2019

 Košarkaši Mege izgubili su danas na svom terenu od Primorske sa 79:73, u sedmom kolu ABA lige

Nastavak na Kurir...

Leotar porazio Zrinjski

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Nov.2019

Košarkaši Leotara savladali su u Mostaru Zrinjski 88:79 u utakmici 6. kola Lige 12, a Trebinjce je do pobjede vodio sjajni Marko Rikalo, koji je ubacio 27 poena, te dodao pet asistencija i tri skoka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.