Prijem za ansamble Srem folk festa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2018, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijem za ansamble Srem folk festa

Za gostojuće ansamble Srem folk festa u Sremskoj Mitrovici je upriličen prijem kod gradonačelnika Vladimira Sanadera u Gradskoj kući.

Za gostujuće ansamble Srem folk festa u Sremskoj Mitrovici je upriličen prijem kod gradonačelnika Vladimira Sanadera u Gradskoj kući.

Predstavnici pet folklornih sastava razgovarali su sa čelnicima grada, razmenili utiske. Srem folk fest je u toku, počeo je u subotu, a traje do sutra.

Pet folklornih sastava danas je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na prijemu u Gradskoj kući izrazilo zahvalnost za učešće na mitrovačkom Srem folk festu, o kom su čuli ranije mnogo lepih komentara, a prema njihovim rečima, sada su se u to i sami uverili.

Srem folk fest ove godine dovodi u grad predstavnike Kostarike, Kolumbije, Grčke, Hrvatske, Bosne, Crne Gore, Makedonije, Rumunije, Italije i Poljske. Mitrovčani uživaju u programu na rekonstruisanom Žitnom trgu, ali i u defileima. Ovaj festival ima višestruki značaj za grad.

Na prijemu razmenjeni su suveniri i pokloni kao i tople reči dobrodošlice i zahvalnosti za poziv na festival, koji je takođe deo svetske federacije organizacije festivala koja nameće vrhunske standarde pri organizaciji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.