Prijavite se: Atlantic Grupa lovi velike ribe

Izvor: Mondo, 08.Sep.2017, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijavite se: Atlantic Grupa lovi "velike ribe"

Atlantic Grupa zapošljava novu generaciju polaznika Graduate Trainee programa.

Foto: Promo:Atlantic Group

Atlantic Grupa, jedna od vodećih regionalnih kompanija, u sklopu svog Atlantic Graduate Trainee programa prima sveže diplomce dajući im priliku da steknu vredno iskustvo i stvore odlične poslovne kontakte.

Nadmetanje do 20.

Nadmetanje je otvoreno do 20. septembra, a možete se prijaviti i saznati više na www.atlanticgrupa.com/question-everything.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Svake godine izabrani polaznici programa prolaze kroz mnogobrojna odeljenja kompanije. Tako se uz vrhunsko mentorstvo upoznaju s pravim poslovnim vodama istražujući područja biznisa koja ih najviše interesuju, saopšteno je iz kompanije.

Ove godine novost u programu je "Ask The Right Question" - proces odabira u kojem će naglasak da bude na potrazi za najhrabrijim i najznatiželjnijim kandidatima.

Kao jedan od ključnih i finalnih zadataka biće postavljanje bilo kojeg pitanja bilo kojem zaposlenom iz bilo kojeg odeljenja kompanije - od proizvodne linije do Upravnog odbora.

"Umesto toga da bacamo napamet naučene klišejizirane odgovore o tome kako je naša jedina mana perfekcionizam ;), Atlantic nam daje priliku da iskoristimo svoju kreativnost. Kul, zar ne?", kažu u Atlanticu.

"Prave vođe, menadžeri i inovatori sposobni su postaviti teška, kritična pitanja i tako izvući najbolje od svojih kolega u pronalaženju rešenja. Ovim nadmetanjem u našu mrežu želimo uloviti baš takve ribe.", dodaju iz Atlantic Grupe.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.