Izvor: RTS, 18.Jan.2021, 17:25

Mladić osumnjičen da je danas ukrao čak tri automobila i izazvao udes

Mladić od 20 godina iz Negotina sumnjiči se da je danas ukrao čak tri automobila, od kojih je sa prvim ukradenim vozilom u Svrljigu izazvao saobraćajnu nezgodu.
Potom je ukrao i drugo vozilo, koje je ostavio pored puta i nakon toga treće, u kojem ga je policija zatekla, saopštila je Policijska uprava Niš.
Protiv njega će, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, biti podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćeno korišćenje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tuđeg vozila.
Zbog saobraćajne nezgode i vožnje u alkoholisanom stanju, protiv njega će biti podnete i dve prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, navela je policija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.