Prihvaćena ostavku Radončića, SDA traži novog kandidata za ministra bezbednosti BiH

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2020, 10:46

Prihvaćena ostavku Radončića, SDA traži novog kandidata za ministra bezbednosti BiH

Predsedavajući Saveta ministara Zoran Tegeltija zvanično je prihvatio ostavku Fahrudina Radončića na mesto ministra bezbednosti BiH.

Nakon što je u utorak posle sednice Saveta ministara Radončić i zvanično obavestio svoje kolege o ostavci, iz njegovog kabineta je Tegeltiji upućena potpisana neopoziva ostavka.

O upražnjenoj ministarskoj fotelji upoznati su koalicioni partneri koji čine vlast na državnom nivou, a Stranka demokratske akcije već je počela proces >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pronalaska kandidata koji će zameniti Radončića, preneo je sarajevski portal Klix.

Pozivajući se na svoja saznanja portal piše da, iako je Radončić najavljivao da bi njegova saradnja sa SDA mogla biti okončana, u toj stranci su navodno iznenađeni ovim njegovim činom.

SDA, navodi se, sada traga za osobom koja će zameniti Radončića i nadaju se da HDZ i stranke okupljene oko SNSD-a neće blokirati proces imenovanja novog ministra bezbednosti BiH.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.