Preživeo je udar groma, ali su ga sugrađani u želji da mu pomognu SLUČAJNO UBILI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2019, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preživeo je udar groma, ali su ga sugrađani u želji da mu pomognu SLUČAJNO UBILI!

Prekrivanje kravljom balegom i blatom drevna je praksa lečenja žrtava udara groma

Indijac koji je preživeo udar groma, preminuo je nakon što su ga njegovi saplemenici prekrili balegom u nameri da mu pomognu.

Binod i Gokula Podh iz sela Pamara, u indijskoj državi Odiša, bili su na pijaci kada ih je pogodio grom. Nekoliko minuta pošto su Binoda zatrpali balegom, nesrećan čovek je prestao da diše.

Gokulu su seljani ipak odveli u bolnicu, gde mu je ukazana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odgovarajuća pomoć.

Ovo nije prvi slučaj korišćenja kravlje balege u te svrhe u Indiji.

U junu 2018. u orkugu Rajagada (Odiša) seljani su balegom i blatom prekrili Šankaru Bisoja (32) i Bisvanata Majhija (45). Pola sata kasnije zdravstveni radnik ih je našao i pozvao hitnu pomoć.

- - objasnio je Mohan Bisoj iz sela Kandangmandi.

Na sreću, dvojica muškaraca su na vreme odvezena u bolnicu i u stabilnom su stanju, preneo je "Nju indijan ekspres".

U maju 2017. dečak iz sela Sana Litipuli umro je 40 minuta nakon što su ga rođaci zatrpali blatom i balegom, preneo je "Odiša San Tajms".

BONUS VIDEO: Krenuo je da čisti bojler i zanemeo od ŠOKA kada je video šta je sve pronašao u njemu (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.