Prevrnuo se kamion pod teretom u selu kod Čačka: Vozač teško povređen FOTO

Izvor: B92, 04.Avg.2021, 11:30

Prevrnuo se kamion pod teretom u selu kod Čačka: Vozač teško povređen FOTO

U selu Gornja Gorevnica kod Čačka došlo je do saobraćajne nezgode kada je vozač kamiona M.N. koji radi na izgradnji autoputa izgubio kontrolu nad vozilom.

Kamion je sleteo sa puta.

Prema rečima očevidaca kamion je velikim brzinom uleteo u nepreglednu krivinu i pretpostavlja se da su mu otkazale kočnice.

"Prevozio je tampon i bio pod velikim teretom. To je doprinelo da kamion dobije dodatno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ubrzanje. Probio je zaštitnu ogradu, udario u stoletnu lipu koju je presekao na pola. Tu se nije zaustavio već razrušio zidane pomoćne objekte u domaćinstvu i završio prevrnut oko 100 metara od saobraćajnice", rekla je Vukica Lazović vlasnica kuće gde je uleteo kamion.

Na lice mesta izašla je policija i ekipe Hitne pomoći. Vozač kamiona zadobio je teške telesne povrede glave i smešten je u Opštu bolnicu u Čačku.

Inače, zbog zgradnje deonice autoputa od Preljine do Požege ovim putem svakodnevno prođe na stotine kamiona, pa su meštani i očekivali da se ovako nešto može desiti.

"Kuća je na lakat krivini i s obzirom da se vozi brzo, a put skoro potpuno uništen ovaj događaj od danas me ne iznenađuje. Ovde ne živim stalno, ovo je imanje nasleđeno od oca i bilo je omiljeno mesto gde smo provodili vikende i odmore dok radovi nisu počeli. Imamo i imanje pod voćem, ali smo od svega digli ruke. Sada je ovde sve belo od prašine, u dvorištu me može da se sedi, a ne možete lako ni da razgovarate od buke kamiona. Nadam se da će nadležni održati svoje obećanje i vratiti ovaj put koji je nekada vojska gradila u prvobitno stanje", izjavila je Vukica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KAMIONU OTKAZALE KOČNICE, VOZAČ TEŠKO POVREĐEN Sleteo s kolovoza, presekao lipu napola, srušio zid (FOTO)

Izvor: Blic, 04.Avg.2021

U selu Gornja Gorevnica kod Čačka došlo je do saobraćajne nezgode kada je vozač kamiona M. N, koji radi na izgradnji auto-puta, izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s kolovoza.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.