Prevrnuo se autobus u Nemačkoj, povređeni studenti iz Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jul.2021, 15:50

Prevrnuo se autobus u Nemačkoj, povređeni studenti iz Srbije

U udesu autobusa u Nemačkoj povređeno je sedam studenata iz Srbije, i niko od njih nije u životnoj opasnosti, ali su smešteni u bolnicu radi daljih pregleda i eventualnih intervencija, rečeno je Tanjugu u Ambasadi Srbije u Berlinu.

Na autoputu Drezden - Berlin danas je došlo do izletanja autobusa iz saobraćajne trake jednog nemačkog prevoznika i prevrtanja, pri čemu je povređeno sedam studenata iz Srbije koji su putovali u Berlin, u okviru projekta "Code Viking".

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />"Niko od povređenih nije u životnoj opasnosti i smešteni su u bolnicu radi daljih pregleda i eventualnih intervencija", kažu u Ambasadi Srbije.

Dodaju da su se obratili i nemačkoj policiji kako bi dobili detaljnija obaveštenja o udesu.

"Ambasada će povređenima pružiti svaku vrstu pomoći", dodaju u Ambasadi Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sedam studenata iz Srbije povređeno u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, van životne opasnosti

Izvor: RTS, 30.Jul.2021

U udesu autobusa u Nemačkoj povređeno je sedam studenata iz Srbije, i niko od njih nije u životnoj opasnosti, ali su smešteni u bolnicu radi daljih pregleda i eventualnih intervencija, rečeno je "Tanjugu" u Ambasadi Srbije u Berlinu. . Na autoputu Drezden - Berlin autobus...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.