Prevrat u Crnoj Gori; Govorili za Abazovića da je bitanga VIDEO

Izvor: B92, 08.Feb.2022, 09:39

"Prevrat u Crnoj Gori; Govorili za Abazovića da je bitanga" VIDEO

Predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić prokomentarisao je smenjivanje premijera Zdravka Krivokapića, odnosno predsednika Skupštine Aleksu Bečića.

"Imali smo prevrat, glasovima URA promenjena je vlada i predsednik Skuštine, imamo povratak Đukanovića i revitalizovanje te stranke. Abazović je u istorijskoj izdaji veka glasao sa ljudima koji su govorili da je bitanga", kazao je Milačić za TV Prva.

"Ovo je jedna od najvećih izdaja u CG. Njihov plan da se formira >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << manjinska glasa... Abazovićev rejting je srozan, on ne bi mogao da ostvari sada cenzus i želi da pobegne od izbora. Na nama je da se raspišu izbori i da se ne formira izdajnička vlada... Parlamentarne većine više ne postoji. Nema više razgovora sa izdajnicima... Moramo da idemo na izbore. Dritan je sve dogovorio sa DPS-om i podrškom SNP-a... Moramo sve snage koje žele da se uključe da se formira pritisak... Moramo zajedno sa narodom da branimo narodnu volju. Pozivam sve snage da izađemo na ulice i branimo ono što je pogaženo", dodao je on.

Milačić je govorio i o retorici predsednika Crne Gore Mila Đukanovića o oštrim optužbama na račun Srbije.

"On je uvek u ovim situacijam igrao na kartu plašenja naroda. Sada je dao gas, jer je dobio podršku... Čitavo vreme se igra na tu kartu strašenje naroda od Srba, kada pitate Mila za bilo šta, on kaže da su krivi Srbi", naveo je Milačić.

"Ovo je Pirova pobeda, u pitanju su meseci... Sada imamo veliku motivaciju da odgovorimo kao narod na izdaju... Posle 30 godina mafijaškog sistema, treba vremena (da se taj sistem razmontira)... Vrlo brzo će doći do povratka 30. avgusta... Da završimo započete procese", dodao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Milačić: U Crnoj Gori se desio politički prevrat, povratak Ðukanovića

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Feb.2022

PODGORICA - Lider Prave Crne Gore Marko Milačić ocijenio je danas da je ono što se dešavalo prethodnih dana u Crnoj Gori klasična definicija političke korupcije i izdaje i dodao da se glasovima političke partije Dritana Abazovića za smjenu Vlade i predsjednika skupštine Crne Gore na ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.