Pretučen omladinac radikala u Odžacima, napadači mu rekli samo: Povuci se iz politike

Izvor: Blic, 17.Mar.2016, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen omladinac radikala u Odžacima, napadači mu rekli samo: "Povuci se iz politike"

Na hirurkom odeljenju somborske bolnice danas je operisan Vladimir Miladinović, predsednik Saveta omladine SRS u Odžacima kome je u noći između utorka i srede polomljena nosna kost.

On takođe ima više ogrebotina i podliva po licu i leđima. Miladinovića su iznenada napala dva nepoznata mladića u blizini njegove kuče u Odžacima kad se oko tri sata posle ponoći vraćao iz kafića i zadali mu više udaraca po glavi i telu.

Miladinović je izjavio da smatra da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je napad politički motivisan jer su mu nepoznati napadači sugerisali „da se povuče iz politike“.

Nikola Orlić, predsednik SRS smatra da će i ovo političko razbojništvo ostati nekažnjeno i ignorisano kao i ono za vreme vanrednih izbora 2013. godine kada je pretučen Danko Pavlović, kandidat za odbornika SRS.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.