Pretnje Nataši Jeremić, policija uhapsila osumnjičenog

Izvor: RTS, 29.Dec.2018, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretnje Nataši Jeremić, policija uhapsila osumnjičenog

Savez za Srbiju saopštio je da je u Beogradu nepoznato lice presrelo Natašu Jeremić, novinarku i suprugu predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića, ispred zgrade u kojoj živi i uputilo joj niz najvulgarnijih uvreda i direktnih pretnji po fizički integritet nje i njene porodice. Beogradska policija je uhapsila V. D. zbog sumnje da je uputio verbalne pretnje Jeremićevoj.
Nataša Jeremić je, kako se navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u saopštenju Saveza za Srbiju, prijavila slučaj u policijskoj stanici Vračar, u kojoj su dežurni službenici postupali izuzetno korektno i profesionalno.
"Ovakvi napadi su posledica agresivne hajke koju režim sprovodi protiv svih neistomišljenika, crtajući im mete na čelu, samo zbog toga što se usuđuju da upute javnu kritiku u vezi sa stanjem u državi", navedeno je u saopštenju.
Savez za Srbiju je ukazao da je posebno zabrinjavajuće što su na udar došle i njihove porodice.
U saopštenju se podseća i da je 14. decembra 2018. godine upućeno preteće pismo Vuku Jeremiću od anonimnog pošiljaoca, potpisano kao "Srpski zavetnici", u kome su mu upućene pretnje smrću, kao i njegovoj supruzi i njihovom detetu.
Policija uhapsila osumnjičenog
Beogradska policija je uhapsila V. D. (1950) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.
On se sumnjiči da je oko 12 časova, u jednoj ulici na Vračaru, uputio verbalne pretnje Nataši Jeremić.
Policija je ubrzo nakon prijavljenog događaja identifikovala i uhapsila osumnjičenog, navodi se u saopštenju MUP-a.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Uhapšen muškarac koji je pretio Nataši Jeremić

Izvor: B92, 29.Dec.2018

Savez za Srbiju saopštio je da je nepoznato lice presrelo Natašu Jeremić, novinarku i suprugu predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića...Kako se navodi u saopštenju, Natašu Jeremić nepoznato lice je presrelo ispred zgrade u kojoj živi i uputilo joj "niz najvulgarnijih uvreda i direktnih pretnji...

Nastavak na B92...

Pretnje Nataši Jeremić, uhapšen muškarac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Dec.2018

Savez za Srbiju saopštio je da je danas nepoznato lice presrelo Natašu Jeremić, novinarku i suprugu predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića, ispred zgrade u kojoj živi i uputilo joj "niz najvulgarnijih uvreda i direktnih pretnji po fizički integritet nje i njene porodice"...U saopštenju dostavljenom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.