Preticao preko PUNE LINIJE i usmrtio četiri osobe? Priveden VOZAČ ŠLEPERA zbog udesa kod Svilajnca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018, 07:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preticao preko PUNE LINIJE i usmrtio četiri osobe? Priveden VOZAČ ŠLEPERA zbog udesa kod Svilajnca!

Pune ruke posla za lekare protekle noći!

Vozač šlepera požarevačkih registarskih tablica, koji je sinoć učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći na izlazu iz Svilajnca, u kojoj su poginule četiri osobe, priveden je.

Na izlazu iz Svilajnca ka Despotovcu u utorak oko 19 časova došlo je do sudara šlepera, automobila i kamionete, a RTS navodi da je šleper preticao preko pune linije i udario u vozila koja su nailazila iz suprotnog smera.

U nesreći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su poginule tri osobe iz kamioneta i jedna iz putničkog automobila marke "zastava 128", dok su dve osobe povređene.

 U Domu zdravlja Svilajnca potvrđeno je da je jedna osoba životno ugrožena dovezena u Kliničko-bolnički centar Kragujevac, a RTS navodi da je reč o muškarcu iz kamioneta.

Direktor KC "Kragujevac" Predrag Sazdanović rekao je da je pacijent zadobio prelome ekstremiteta i da je odvezen u operacionu salu.

- Reč je o muškarcu koji ima višestruke prelome i krvarenje zbog čega je prevezen u Kragujevac. Druga osoba, sa, na prvi pogled, lakšim povredama, prevezena je u bolnicu u Ćupriju, ali je rano govoriti o njenom stanju - rekli su ranije u DZ Svilajnac.

U Hitnoj službi Opšte bolnice u Ćupriji potvrđeno je da je Hitna pomoć sa mesta saobraćajne nesreće dovezla ženu, ali da se još ne zna o kakvim se povredama radi.

Nesreća se, potvrdio je MUP, dogodila oko 19 časova, a u njoj su učestvovala dva teretna vozila i jedno putničko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.