Preslatki: Od najranijih dana najbolji prijatelji VIDEO

Izvor: B92, 15.Sep.2018, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preslatki: Od najranijih dana najbolji prijatelji VIDEO

Odavno se zna da je pas čovekov najbolji prijatelj. Vlasnici pasa to i te kako dobro znaju. Ali šta kad u kuću dođe beba?

Pojedini ljudi su veoma protiv toga da se životinje približe novorođenčetu, te ih ni po koju cenu ne ostavljaju same sa svojim ljubimcima. Pogotovo ako je u pitanju neka "strašnija" rasa pasa, poput staforda, bul terijera i sličnih. Međutim, brojni vlasnici pasa ovih rasa razuveriće ove "neverne Tome".

To je pokušao i jedan odgajivač >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << američkih bul terijera koji je snimak svoje bebe i psa postavio na društvenu mrežu Instagram. Na snimku može da se vidi kako beba i pas prosto uživaju.

Narav psa i njegovo ponašanje zavise od toga kako ga naučite i kako se prema njemu ophodite. A kako se ovo dvoje slažu, pogledajte u videu:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.