Premijerno na HBO - film koji je sniman 12 godina

Izvor: Blic, 18.Mar.2016, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijerno na HBO - film koji je sniman 12 godina

Otkrijte kako je to odrastati pred očima kamera, premijerno u filmu „Odrastanje“ na HBO kanalu mts TV.

mts i HBO, vodeća premijum televizijska mreža, s ponosom najavljuju film koji je sniman dvanaest godina – film „Odrastanje“, koji će premijerno biti prikazan u nedelju, 20. marta u 20.05h, na HBO kanalu (mts TV kanal 230).

Film „Odrastanje“ Ričarda Linklejtera snimala je ista ekipa svih dvanaest godina. To je inovativna priča o odrastanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << viđena očima dečaka Mejsona (ElarKoltrejn), koji doslovno odrasta pred našim očima. ItanHouk i Patriša Arket glume Mejsonove roditelje, a debitantkinja LorelajLinklejter tumači ulogu njegove starije sestre Samante. „Odrastanje“ prikazuje trnovit put odrastanja kao nijedan film dosad. Kadrovi odrastanja sa izleta i porodičnih večera, preko rođendana do maturiranja i svih trenutaka između, zaista su veličanstveni, uz muzičku pratnju koja obuhvata lepezu pesama od „Yellow“ grupe Coldplay do „DeepBlue“ grupe „Arcade Fire“. Film je ujedno i nostalgična vremenska kapsula nedavne prošlosti i oda odrastanju i roditeljstvu. Nemoguće je gledati Mejsona i njegovu porodicu, a ne razmišljati o sopstvenom putovanju.

Ovu interesantnu priču koja prati život dečaka Mejsona od njegove šeste do osamnaeste godine mogu da pogledaju korisnici mts TV usluge na kanalu 230 (HBO) koji se nalazi u okviru HBO paketa, ali i u dodatnim paketima HBO +, HBO + HD, Super i Premium.

Paketi HBO + i HBO + HD vam omogućavaju da koristite uslugu Video klub - HBO On Demand, koja u vaš dom, na vaš TV prijemnik, donosi više od 600 sati hit filmova i serija mesečno, kao i uslugu HBO GO koja nudi više od 2000 sati programskih sadržaja, dostupnih na vašim prenosnim računarima, iPhone-ima, iPad-ima ili Android telefonima i tabletima, bilo kad, bilo gde i koliko god puta to poželite.

Film „Odrastanje“ će biti dostupan putem HBO GO usluge već istog dana, a narednog, 21. marta putem usluge HBO On Demand.

Posebna pogodnost za sve ljubitelje HBO programa jeste ta da je HBO paket besplatan do 30. aprila 2016. godine za sve nove mts TV korisnike. HBO paket je automatski dostupan svim novim mts TV korisnicima, a nakon isteka promotivnog perioda njegovog besplatnog korišćenja potrebno je da se prijave za isti ukoliko žele da nastave sa njegovim korišćenjem.

I postojeći korisnici mts TV usluge, koji trenutno ne koriste HBO paket, mogu besplatno da uživaju u ekskluzivnom sadržaju ovog paketa do kraja aprila ove godine nakon što ga aktiviraju prijavom u nekoj od mts poslovnica, pozivom Kontakt centra na broj 0800 100 100 ili putem mts TV menija, izborom sledećih opcija Moj nalog/Paketi i usluge/HBO. Po isteku promotivnog perioda, od 1. maja 2016. godine, plaćaće redovnu cenu mesečne naknade za HBO paket i nije potrebno da ga ponovo aktiviraju.

Za dodatne informacije o mts TV usluzi i HBO sadržajima posetite mts sajt. Budite u nedelju uz HBO i otkrijte kako je to odrastati pred očima kamera.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.