Premijerka reagovala na Trampovu izjavu: Nema mesta poređenju sa SAD

Izvor: B92, 18.Avg.2020, 12:21

Premijerka reagovala na Trampovu izjavu: "Nema mesta poređenju sa SAD"

Premijerka Novog Zelanda Džasinda Arden reagovala je na izjavu američkog predsednika Donalda Trampa da je porast broja zaraženih u toj zemlji "užasan".

Ona je izjavila da, kada je u pitanju broj novoinficiranih, nema mesta poređenjima između Novog Zelanda i SAD.

"Mislim da nema mesta bilo kakvim poređenjima između trenutnog broja novozaraženih na Novom Zelandu i desetina hiljada novih slučajeva koji se dnevno beleže u SAD", izjavila je Ardenova.

Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je istakla da je njena zemlja po tom parametru u znatno boljem položaju i u odnosu na većinu drugih zemalja sveta.

Kako navodi CNN, na Novom Zelandu je danas registrovano 13 novih slučajeva koronavirusa, od kojih su svi posledica lokalne transmisije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novi Zeland prijavio mali broj slučajeva, ali za Trampa je to "STRAVIČAN DRUGI TALAS": Premijerka mu nije OSTALA DUŽNA (VIDEO)

Izvor: Blic, 18.Avg.2020

Reagujući na izjavu američkog predsednika Donalda Trampa da je nedavni porast broja zaraženih korona virusom na Novom Zelandu "užasan", premijerka te zemlje Džejsinda Arden izjavila je da, kada je u pitanju broj novoinficiranih, nema mesta poređenjima između Novog Zelanda i SAD.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.