Premijerka prekršila pravilo pa se izvinila: Znam da se to može dogoditi svakome. Žao mi je

Izvor: B92, 04.Dec.2021, 23:11

Premijerka prekršila pravilo pa se izvinila: "Znam da se to može dogoditi svakome. Žao mi je"

Danska premijerka Mete Frederiksen izvinila se nakon što je snimljena bez maske u jednoj prodavnici, suprotno novim pravilima radi suzbijanja širenja kovida 19.

Video snimak koji je ranije danas objavio danski dnevni list "Ekstra Bladet", snimio je u petak prolaznik kroz izlog prodavnice odeće u centru Kopenhagena, četiri dana nakon što je ponovo uvedena obaveza nošenja maski na javnim mestima i u javnom prevozu.

"Radi se o previdu, nakon novih pravila koja su stupila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na snagu. Shvatila sam to kada me je građanin snimao", brzo je reagovla Frederiksen na društvenim mrežama, prenosi Hina.

"Znam da se to može dogoditi svakome. Žao mi je i još jednom vam želim zahvaliti na svemu što zajedno radimo u obuzdavanju epidemije", rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.