Premijerka je kao Crni vitez iz Monti Pajtona

Izvor: B92, 18.Mar.2019, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Premijerka je kao Crni vitez iz 'Monti Pajtona'"

Holandski premijer Mark Rute doveo je u vezu britansku premijerku Terezu Mej sa likom iz "Monti Pajtona".

On je koleginicu uporedio sa likom koji je odbijao da prizna poraz uprkos tome što je u dvoboju izgubio i noge i ruke.

"Imam ogromno poštovanje prema Terezi Mej. Ponekad me podseća na lika iz 'Monti Pajtona' koji, pošto su mu isečene i ruke i noge, kaže svom protivniku: 'Hajde da bude nerešeno'", rekao je Rute, gostujući u emisiji "WNL op Zondag", javio je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Blumberg.

Rute je, naime, mislio na Crnog viteza koga je u filmu "Monti Pajton i Sveti gral" glumio Džon Kliz i koji je, pošto mu je kralj Artur, odsekao sve udove, uzviknuo: "Ja sam nepobediv", podseća Politiko.

Holandski premijer je rekao da je Britanija "trenutno u veoma lošoj poziciji", ali da on poštuje britansku koleginicu jer nastavlja da se i dalje bori.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Tereza Mej kao lik iz Monti Pajtona"

Izvor: B92, 18.Mar.2019

Holandski premijer Mark Rute doveo je u vezu britansku premijerku Terezu Mej sa likom iz "Monti Pajtona"...On ju je povezao sa likom koji je odbijao da prizna poraz uprkos tome što je u dvoboju izgubio i noge i ruke..."Imam ogromno poštovanje prema Terezi Mej. Ponekad me podseća na lika iz "Monti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.