Premijerka Srbije sa najistaknutijim predstavnicima SVETSKIH medija: Vaša uloga je važna (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2017, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijerka Srbije sa najistaknutijim predstavnicima SVETSKIH medija: Vaša uloga je važna (FOTO)

Razmenili mišljenja o aktuelnim temama

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa direktorima i glavnim i odgovornim urednicima članica Evropske asocijacije novinskih agencija (EANA) kojima je poručila da mediji imaju važnu ulogu u trasiranju kvalitetnog puta svakog modernog društva jedino ukoliko neguju konstruktivan dijalog i izveštavaju na osnovu proverenih činjenica.

Ministri misle svojom glavom: Premijerka otvoreno o radu Vlade RS
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Brnabić je, u neformalnom razgovoru na marginama godišnje skupštine EANA, koja se održava u Beogradu od 20. do 22. septembra, sa čelnim ljudima evropskih novinskih agencija, poput Frans presa, TAŠ-a, Anadolije, DPA, Anse, razmenila mišljenje o aktuelnim temama, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Premijerka je sagovornicima predstavila i ciljeve Vlade Srbije za naredni period, i naglasila da, zahvaljujući makroekonomskoj i fiskalnoj stabilnosti, sada može da se posveti nastavku ekonomskih i društvenih reformi, unapređenju obrazovnog sistema, jačanju preduzetničkog duha, ali i stvaranju efikasnijeg državnog aparata.

EANA je osnovana 1956. u Bernu, u sedištu Švajcarske telegrafske agencije (SDA).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.