Premijer Republike Srpske pozitivan na koronavirus

Izvor: B92, 15.Jul.2020, 19:28

Premijer Republike Srpske pozitivan na koronavirus

Premijer Republike Srpske Radovan Višković je, prema rezultatima PCR testa, pozitivan na koronavirus, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

"Višković je testiran u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske. Dalji rad kabineta premijera i članova Vlade biće organizovan prema preporukama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske i epidemioloških službi", saopšteno je iz Vlade.

Takođe, sve ranije planirane aktivnosti i sastanci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << premijera Viškovića biće otkazani do daljeg, prenosi Kliks.

Podsetimo, njegov federalni kolega Fadil Novalić takođe je ove sedmice testiran na koroanvirus i rezultat je bio pozitivan, a on je danas i smešten u bolnicu zbog pogoršanja stanja, odnosno pojave upale pluća.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.