Premijer Crne Gore PONOSAN NA DIVLJAČKE SCENE sa proslave 21. maja: Pokazali smo kako se voli svoja država

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 19:05

Premijer Crne Gore PONOSAN NA DIVLJAČKE SCENE sa proslave 21. maja: "Pokazali smo kako se voli svoja država"

Ovaj tvit i poruka Markovića dolaze nakon divljačkog ponašanja navijača 21. maja, dizel bon kolektora i patriJota koji su svoje okupljanje završili na najprikladniji način - masovnom tučom u centru grada.

Tviter premijer Crne Gore Duško Marković osvrnuo se kratko na jučerašnji dan i ''proslavu'' 21. maja. Uz fotografiju sebe kako korača kroz Nikšić, Marković je napisao:

- Zahvaljujem se svim građanima koji su dostojanstveno i sa emocijom obeležili Dan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nezavisnosti, praznik koji pripada svima koji poštuju državu Crnu Goru. Posebno poštovanje iskazujem prema crnogorskoj omladini, jer su i ovih dana - ponosom i ljubavlju - pokazali kako se voli svoja Crna Gora.

Zahvaljujem se svim građanima koji su dostojanstveno i sa emocijom obilježili #DanNezavisnosti, praznik koji pripada svima koji poštuju državu Crnu Goru. pic.twitter.com/e0VcJhJpWd

— Duško Marković (@DuskoMarkovicCG) May 22, 2020

Ovaj tvit i poruka Markovića dolaze nakon divljačkog ponašanja navijača 21. maja, dizel bon kolektora i patriJota koji su svoje okupljanje završili na najprikladniji način - masovnom tučom u centru grada.

Podsećamo da mere NKT su još uvek na snazi, pa samim tim su i vinovnici ove makljaže i dokazivanja odanosti tekovinama 21. maja u krivičnom prekršaju i očekujemo da tužilkaštvo i policija reaguju i uhapse sve učesnike.

Takođe, moramo da podsetimo NKT i na kršenje mera od strane predsednika DPS Mila Đukanovića, pa očekujemo i krivičnu prijavu protiv njega.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.