Prema potjernici iz Srbije: Na granici u Priboju uhapšen Husein Mujanović, bivši borac ARBiH!

Izvor: SandzakPress.net, 31.Jul.2018, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prema potjernici iz Srbije: Na granici u Priboju uhapšen Husein Mujanović, bivši borac ARBiH!

Na graničnom prijelazu sa Srbijom, u blizini Priboja, jutros je uhapšen Husein Mujanović, bivši borac Armije RBiH i penzionisani službenik Ministarstva odbrane BiH. Kako je za Avaz kazala njegova svastika Sadeta Kastrat, priveli su ga granični policajci Srbije, a njegovoj supruzi su kratko kazali “da postoji ratna potjernica”. “On je već deportiran u Beograd. Zvala sam Ambasadu Beogradu. I u Sarajevu su mi isto kazali da ih mora obavijestiti Granična policija ili neko od drugih institucija”, >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << kratko je kazala Kastrat. Kako saznajemo, Husein Mujanović je i prije dva mjeseca bio u Srbiji, ali niko mu nije spomenuo potjernicu. “Nesmetano je ulazio u Srbiju”, dodaje njegova svastika. (Avaz)  

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Po potjernici Srbije uhapšen bivši pripadnik Armije RBiH

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jul.2018

SARAJEVO - Po potjernici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, na graničnom prelazu Uvac između BiH i Srbije, uhapšen je Husein Mujanović, bivši pripadnik Armije RBiH, koji se sumnjiči za ratni zločin protiv civilnog stanovništva počinjen na području sarajevskih naselja Hrasnica...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.