Izvor: Beta, 19.Mar.2019, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekršajni sud ukinuo presude od 30 dana zbog upada u RTS, braniće se sa slobode

Prekršajni sud ukinuo je presude od 30 dana zatvora petorici osudjenih zbog upada u zgradu Radio televizije Srbije u Beogradu tokom protesta "Jedan od pet miliona", potvrdio je večeras agenciji Beta predsednik Prekršajnog suda Milan Marinović.On je rekao da su ukinute prvostepene presude i da se postupak ponavlja i da će se oni braniti sa slobode te još večeras biti pušteni iz zatvora."U toku je komunikacija pisarnice Prekršajnog suda i zatvora da se proslede presude i dopis i da oni budu pušteni iz zatvora večeras", rekao je Marinović.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prekršajni sud ukinuo presude od 30 dana zbog upada u RTS, braniće se sa slobode

Izvor: Danas, 19.Mar.2019

Petorica demonstranata, kojima je Prekršajni sud ukinuo presude od 30 dana zatvora zbog upada u zgradu RTS-a, izašli su iz zatvora u utorak nešto posle 22 časa. Članak Prekršajni sud ukinuo presude od 30 dana zbog upada u RTS, braniće se sa slobode se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Prekršajni sud ukinuo presude od 30 dana zbog upada u RTS, braniće se sa slobode

Izvor: SEEbiz.eu, 19.Mar.2019

BEOGRAD - Prekršajni sud ukinuo je presude od 30 dana zatvora petorici osudjenih zbog upada u zgradu Radio televizije Srbije u Beogradu tokom protesta "Jedan od pet miliona", potvrdio je večeras agenciji Beta predsednik Prekršajnog suda Milan Marinović. ..On je rekao da su ukinute prvostepene presude...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.