Preko 200 zaraženih

Izvor: B92, 24.Jul.2021, 15:00

Preko 200 zaraženih

Prema poslednjim podacima u Srbiji je zabeleženo 249 novih slučajeva koronavirusa.

Preminulo je 5 osoba.

Na respiratorima je 9 pacijenata.

Predrag Kon rekao je gostujući na TV Prva da je jasno da je virus opstao na planeti, i da će on biti prisutan narednih 100 godina.

"Mi imamo situaciju koja će se pogoršavati, to je nezaustavljivo u narednih nekoliko nedelja, pa čak i do mesec dana. Pa ćemo videti dokle će to ići, ali je suština u tome >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se stalno traži neki balans".

On je rekao da mi moramo da živimo, i da nema potpunog zatvaranja.

"Moram da kažem da je uz postojanje vakcine to potpuno besmisleno. Postaje racionalno razmišljati da se okupljaju oni koji su zaštićeni, uz vakcinu, test ili potvrdu o preležanoj bolesti. Racionalno je razmišljati i jer oni koji žele da rade, ugostitelji recimo, moraju da rade, moraju da budu zaštićeni i da svojim primerom pokažu šta od gostiju očekuju. Ali tu postoji etička dilema koju možemo da rešimo".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.