Izvor: Nezavisne Novine, 21.Mar.2018, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavnički dom raspravlja o nuklearnom otpadu i izbjeglicama

SARAJEVO - Poslanici Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH raspravljaće danas o informaciji o zaključcima koje su na posljednjoj sjednici donijeli vlada Hrvatske i Vijeće ministara BiH o odlagalištu nuklearnog otpada koje se planira graditi u Trgovskoj gori, kao i o informaciji o izbjegličkoj krizi.

Zahtjev je uputio Jasmin Emrić, poslanik A-SDA koji je tražio da Vijeće minsitara da informaciju o namjeri Republike Hrvatske da gradi odlagalište nuklearnog otpada >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u Trgovskoj gori.

Poslanici će raspravljati o tome da na narednu sjednicu Vijeće ministara dostavi informaciju o ovom odlagalištu.

Nije prošao prijedlog Nikole Lovirnovića da se na dnevni red stavi Prijedlog zakona o krivičnom postupku Ministarstva pravde BiH.

Za prijedlog Nikole Špirića da se razmatra bezbjednost u BiH vezano za izjave ministra bezbjednosti Dragana Mektića, nije bilo entitetske većine u FBiH, pa je dogovoreno da se naknadno izjašnjava.

Trenutno je dana pauza od 15 minuta.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predstavnički dom po hitnoj proceduri o Zakonu o krivičnom postupku

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Mar.2018

SARAJEVO - Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH prihvatio je danas da po hitnom postupku bude razmatran Prijedlog zakona o izmjenama i dopuni Zakona o krivičnom postupku BiH, koji je u parlamentarnu proceduru uputio poslanik SDA Amir Fazlić...Zahtjev je usvojen nakon što na prošloj sjednici...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.