Predstavljeni novi sadržaji SRC: Tašmajdan više nije samo sinonim za bazen

Izvor: Press, 04.Sep.2015, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljeni novi sadržaji SRC: "Tašmajdan" više nije samo sinonim za bazen

U Sportsko- rekreativnom centru "Tašmajdan" predstavljeni su danas novi sadržaji, koji će obeležiti novu jesenje- zimsku sezonu ovog objekta i prema navodima direktora privući 200.000 posetilaca tokom naredne godine.
Foto:Blic.rs
Deo objekta "Tašmajdana" koji je ranije bio u poprilično lošem stanju, u toku letnje sezone je rekonstruisan, pa su građani Beograda u ovom prostoru dobili dve nove >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sale za vežbanje, kao i Spa i Velnes centar, koje mogu da isprobaju tokom jesenje - zimske sezone.
- Ponosni smo na "Tašmajdan" kroz koji je ove sezone prošlo preko 65.000 ljudi, bez ijednog incidenta. Zbog novih sadržaja koji od sad nudi ovaj centar, sledeće sezone očekujemo još 200.000 zadovoljnih posetilaca. Ovom rekonstrukcijom "Tašmajdan" je došao na evropski nivo i to od sopstvenih sredstava - izjavio je gradski menadžer Goran Vesić posle obilaska renoviranih prostorija.

 
Član Gradskog veća Dragomir Petronijević naveo je da SRC "Tašmajdan" više ne uzima subvencije od države, jer je dobrim poslovanjem uspeo da smanji dugove i napravi mesto u kojem uživaju svi građani. To je potvrdio i direktor ovog centra, Milan Novović, dodajući da "Tašmajdan" više nije sinonim samo za bazen.
 

- Do sad su građani povezivali "Tašmajdan" samo s bazenom, ali sad mogu da probaju i druge sadržaje koji imaju isti kvalitet, poput novog Spa i Velnes Centra i potpuno rekonstruisanih sala za vežbanje. Posle renoviranja stadiona, koje se planira za narednu godinu, ovaj objekat imaće zaokruženu ponudu - najavio je Novović.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) VESIĆ: Sportski centar Tašmajdan dobio evropski nivo

Izvor: Kurir, 04.Sep.2015

SRC „Tašmajdan ima veoma važnu ulogu za Beograd, jer je to centar koji decenijama služi za rekreaciju građana, rekao je Vesić i dodao da u zatvoreni deo SRC Tašmajdan ništa nije ulagano skoro 15 godina, a sve ovo urađeno je iz sopstvenih sredstava centra, bez kredita i budžetskih sredstava...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.