Predsednik opštine Knić povukao ostavku koju je podneo pre dva dana: Nije domaćinski

Izvor: B92, 17.Maj.2019, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik opštine Knić povukao ostavku koju je podneo pre dva dana: "Nije domaćinski"

Kragujevac -- Predsednik opštine Knić Miroslav Nikolić povukao je ostavku koju je pre dva dana podneo na tu funkciju.

Nikolić je ocenio da ne bi bilo časno da se povuče u trenutku kada se na rukovodstvo opštine, njega i članove njegove porodice "obrušila lavina lažnih optužbi".

Kako je prenela Informativna služba opštine Knić, Nikolić je ostavku povukao posle konsultacija sa članovima svog tima, većnicima i odbornicima.

"Ne bi bilo časno, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ni domaćinski da se povučem u trenutku kada se na rukovodstvo opštine, mene i članove moje porodice obrušila lavina lažnih optužbi", naveo je Nikolić.

Dodao je da protiv njega nije podneta nijedna krivična prijava i da su netačne spekulacije u javnosti i medijima da se povlači kako bi izbegao odgovornost.

"Zato sam odlučio da ostanem na funkciji predsednika opštine Knić. Dobrobit mog zavičaja i mog naroda stavljam ispred porodičnih i poslovnih obaveza. Zajedno sa članovima svog tima nastaviću da razvijam našu opštinu Knić i da sprovodim politiku Vlade Srbije", naveo je Nikolić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.