Predsednik najavio da će koalicija SPAS imati jednog ministra: Šapić razume koliko je teška pozicija Srbije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 19:39

Predsednik najavio da će koalicija SPAS imati jednog ministra: "Šapić razume koliko je teška pozicija Srbije" (FOTO)

Šapić nije imao nikakve zahteve

Predsednik Srbije i i lider naprednjaka Aleksandar Vučić preneo je da se danas dogovorio sa predsednikom Srpskog patriotskog saveza Aleksandrom Šapićem da oni imaju jedno ministarstvo u novoj vladi, kao i da je Šapić bio spreman da podrži politiku vlade i bez učešća u njoj.

Kaže da je danas imao priliku da bolje upozna Šapića i da on nije imao zahteve za ministarstvima i direktorska mesta kao uslov za saradnju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Dodao je da je Šapić tražio da razgovaraju isključivo o budućnosti Srbije i ciljevima i da nije imao nikakve zahteve.

- Na kraju smo se dogovorili i to više na moje insistiranje, nego na njegovo, da imaju jednog ministra u vladi, ali je covek rekao da je spreman da podržava politiku, a da ga ne zanima i da u njoj učestvuje u pravljenju politike, onda sam mu govorio o brizi i svim problemima koji se dešavaju - rekao je Vučić.

"Ovako izgleda kada dvojac iz Novog Beograda pređe reku i napravi radni ručak u kineskom restoranu. Verujem da bliskom saradnjom u budućnosti možemo mnogo dobrog da donesemo Srbiji." - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa Aleksandrom Šapićem predsednikom Srpskog patriotskog saveza - SPAS.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Oct 20, 2020 at 4:25am PDT

Šapić mu je, kaže, skrenuo pažnju da je bio pogrešan pristup da će stanove koje država gradi za pripadnike snaga bezbednosti dobiti oni koji se najbrže prijave, jer, mnogi možda nisu vešti u toj vrsti komunikacije, a na stan čekaju i do 20 godina.

Razgovarali su, kaže, i o ekonomskim pitanjima, o spoljnoj politici, te istakao da Šapić razume koliko je teška pozicija Srbije, kao i šta treba još uraditi za dobrobit građana.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.