Predsednik hrvatskog Sabora i dalje u samoizolaciji zbog koronavirusa

Izvor: B92, 02.Okt.2020, 21:32

Predsednik hrvatskog Sabora i dalje u samoizolaciji zbog koronavirusa

Predsednik hrvatskog Sabora Gordan Jandroković koji je u samoizolaciji, testirao se danas i u večernjim satima dobio pozitivan nalaz na koronavirus.

Test potpredsednika sabora Željka Rajnera bio negativan, pišu hrvatski mediji.

Iz sabora javljaju kako Jandroković ima blage simptome, oseća se dobro i kod kuće je.

Portal Indeks podseća da je Jandrokoviću samoizolacija određena u sredu (30.9.) kada je osobi iz njegovog kabineta potvrđena zaraza korona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << virusom. Budući da je Jandroković bio u kontaktu s njim dan ranije, epidemiolozi su mu odredili samoizolaciju u trajanju od dve sedmice.

Osim Jandrokoviću, mera samoizolacije određena je i potpredsedniku sabora akademiku Željku Rajneru, sekretaru Davoru Orloviću i četvorici zaposlenih u kabinetu predsednika sabora.

Željko Rajner je za Indeks potvrdio da nije pozitivan na kovid-19.

"Moj test je negativan. Večeras sam dobio rezultate. I dalje sam u samoizolaciji, sve do 12. oktobra. To se nažalost ne menja, ali dobro je znati da je test negativan", rekao je potpredsednik sabora Željko Rajner.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.