Izvor: RTS, 29.Jan.2023, 07:05

Predsednik Češke Miloš Zeman stiže u dvodnevnu posetu Srbiji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiće predsednika Češke Miloša Zemana tokom njegove dvodnevne zvanične posete Srbiji, saopštila je Služba za informisanje predsednika Srbije.
Kako je saopštila Služba za informisanje predsednika Republike, danas je predviđen doček predsednika Češke Republike Miloša Zemana na Aerodromu "Nikola Tesla".

Kako je objavljeno na sajtu predsednika Češke, Zeman će iz Praga za Beograd poleteti nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << posle 15 časova.
Za sutra u 11.00 zakazana je ceremonija svečanog dočeka ispred Palate Srbija, a 15 minuta kasnije sastanak predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Češke Miloša Zemana. Planirano je i da dvojica predsednika zajedno otvore renovirani Češki dom. 
Kako je navedeno u saopštenju, u 11.45 planiran je plenarni sastanak delegacija Republike Srbije i Češke Republike, a u 12.35 potpisivanje zajedničke deklaracije i izjave za medije Aleksandra Vučića i Miloša Zemana, navedeno je u saopštenju.
Ovo je oproštajna poseta Miloša Zemana Srbiji na kraju petogodišnjeg mandata.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Odlazeći predsednik Češke Miloš Zeman od danas u poseti Srbiji

Izvor: Danas, 29.Jan.2023

Predsednik Češke Miloš Zeman počinje danas dvodnevnu posetu Srbiji, njegovu poslednju inostranu, na kraju drugog mandata šefa države.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.