Prednji deo vozila POTPUNO SMRSKAN, Milićević satima operisan: Okriveno gde je bio noć uoči nesreće

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2018, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prednji deo vozila POTPUNO SMRSKAN, Milićević satima operisan: Okriveno gde je bio noć uoči nesreće

Potpredsednik Skupštine Srbije i poslanik SPS Đorđe Milićević jutros je doživeo tešku saobraćajnu nesreću

Dejan Jakovljević, vozač potpredsednika Skupštine Srbije i poslanika SPS-a Đorđa Milićevića, prema prvim informacijama nije kočio pre nego što je kolima sleteo sa puta i udario u podzidu. Ono što je takođe veoma čudno jeste to što put na ovoj deonici nema krivina, već je potpuno prav, pa policija i dalje utvrđuje kako je izgubio kontrolu nad automobilom,.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Milićević je sinoć prisustvovao pretpremijeri filma "Zaspanka za vojnike" u Sava centru, a jutros je došlo do stravičnog udesa. Nesreća se dogodila na putu Slovac-Ub, u selu Bajevac.

Prednji deo vozila je, u kom je bio poslanik u potpuno je smrskan, a njega su nakon udesa prevezli u Urgentni centar u Valjevu, gde je operisan.

Zbog unutrašnjeg krvarenja on je u jednom trenutku nakon operacije koja je obavljena, ponovo vraćen u salu. U timu lekara koji su operisali Milićevića bio je i Vladimir Đukić, državni sekretar Ministarstva zdravlja.

- Višečasovna hirurška intervencija je nedavno završena i možemo reći da su obojica u stabilnom stanju. Trenutno se nalaze u šok sobi i ostaće tu nekoliko sati na posmatranju. Timu valjevskih hirurga došao je u pomoć i doktor Đukić i on je zajedno sa njima pomogao da se ta operacija što bolje uradi. Zadobili su višestruke povrede, opasne po život, ali su im lekari stabilizovali stanje. U ovakvom stanju se ne razmatra njihovo prebacivanje za Beograd. Bilo kakav transport bi mogao da im pogorša stanje - rekla je za portparol valjevske bolnice Kristina Paramentić.

Pored poslanika SPS-a, teško je povređen i njegov vozač, Dejan Jakovljević, koji je takođe operisan.

U Valjevo je stigao i Žarko Obradović.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Uznemirujući DETALJI NESREĆE poslanika Milićevića: Lekari se skamenili kad su mu videli STOMAK

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2018

Poslanik SPS Đorđe Milićević (40) rano jutros je doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio povrede opasne po život...Milićević je danas dva puta operisan, a kad je primljen u valjevsku bolnicu, samo mu je koža stomaka držala unutrašnje organe dok mu je trbušna maramica bila pokidana!..Nezgoda...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.