Predloženi kandidati za REM, produžen rok za dokumentaciju

Izvor: B92, 18.Dec.2019, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predloženi kandidati za REM, produžen rok za dokumentaciju

Beograd -- Odbor za kulturu i informisanje Skupštine Srbije produžio je rok za dostavljanje dokumentacije o ispunjenosti uslova kandidata za izbor članova Saveta REM.

Novi rok za dostavljanje potpune dokumentacije je ponedeljak, 23. decembar. Stranka moderne Srbije predložila je za člana Saveta REM Nenada Zorića, Pokret socijalista - NSS- USS Dragišu Kovačevića, LDP-LSV-SDA Judit Popović, Srpska radikalna stranka Dragomira Antonića, rekao je predsednik Odbora Mirko Krlić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Udružnje scenskih umetnika, stručnjaka i saradnika u kulturi i Udruženje filmskih glumaca Srbije su za zajedničkog kandidata predložili Bratislava Petkovića, Udruženje kompozitora je predložilo Snežanu Nikolajević i Zorana Simijanovića, Udruženje filmskih umetnika Srbije je predložilo Božidara Zečevića.

Kandidati iz dela Nacionalnih saveta nacionalnih manjina su Aleksandar Vitković i Dragomir Zupanc.

Predlagačima je produžen rok za dostavljanje potpune dokumentacije za kandidate do 23. decembra, imajući u vidu nepredviđene okolnosti, poput nedavnog štrajka zaposlenih u Pošti.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Krilić: Nije realno da do Nove godine bude izabrano svih petoro članova Saveta REM-a

Izvor: Danas, 18.Dec.2019

Predsednik skupštinskog Odbora za kulturu i informisanje Mirko Krilić izjavio je danas da misli da nije realno da do Nove godine bude izabrano svih petoro članova Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.