Pre 32 godine zavela je Mišu u Žikinoj dinastiji, bila je seks-simbol 80-ih, imala je nesreću, nestala, a Gala danas izgleda ovako!

Izvor: Piplmetar.rs, 12.Avg.2017, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre 32 godine zavela je Mišu u Žikinoj dinastiji, bila je seks-simbol 80-ih, imala je nesreću, nestala, a Gala danas izgleda ovako!

Glumica Gala Videnović bila je seks-simbol ’80-ih godina kada je dobila uloge o kojima je svaka glumica sanjala!
Pored dobre glume, ona je važila za jednu od najlepših glumica svoje generacije. Debitovala je u filmu „Moj tata na određeno vreme“, proslavila se kao Vesna u filmu Srđana Karanovića „Jagode u grlu“, a najveću popularnost je doživela u serijalu „Žikina dinastija“ kao Ruskinja Nataša, ali i kao Ester u kultnom filmu Jovana Aćina „Bal na vodi“!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
Međutim, Gala se u jedku najveće popularnosti povukla. Ova zanosna umetnica 1989. godine otišla je u Malibu, udala se za reditelja Vladimira Aleksića sa kojim ima sinove Demijana i Pavla.
Inače, pre nekoliko godina glumica je doživela saobraćajnu nezgodu kada je na pešačkom prelazu na nju naleteo vozač i naneo joj povrede. Nakon tog događaja, glumica je otišla na Bali gde je, kako je rekla u jednom intervjuu, upoznala čari hindu filozofije življenja.
Inače, dok je igrala Ester u „Balu na vodi“ sa četvercem koji su vozili Nebojša Bakočević, Dragan Bjelogrlić, Goran Radaković i Srđan Žika Todorović, Gala je imala problem sa rediteljem koji ju je navodno terao na scene žešćeg seksa.

Da vidite kako danas izgleda, na sledećoj

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igrala je u Munjama, bila sa Filipom Živojinovićem, nestala iz Srbije i evo kako danas izgleda Maja Mandžuka

Izvor: Piplmetar.rs, 12.Avg.2017

Glumica Maja Mandžuka već godina nije u Srbiji, retko se pojavljuje u medijima a i glumačku karijeru je zaustavila, te sada radi kao producent u Americi.. Maja je poznatija po ulozi Kate u čuvenom filmu „Munje“, ali i kao devojka Filipa Živojinovića, pastora Lepe Brene i sadašnjeg dečka Aleksandre...

Nastavak na Piplmetar.rs...

PONOVO NA MALIM EKRANIMA Naša glumica je 80ih stekla veliku popularnost, a sada se vraća ulogom koja OPISUJE NJEN ŽIVOT

Izvor: Press, 12.Avg.2017

. 80-ih godina je važila za jednu od najlepših glumica svoje generacije, a mlađa publika je uglavnom prepoznaje po ulozi Ruskinje Nataše u "Žikinoj dinastiji". Glumica Gala Videnović je započela u filmu "Moj tata na određeno vreme", a onda su se ređale i druge.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.