Pre 12 godina bila je najlepša devojka u našoj zemlji: Njene nove slike su veliko iznenađenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre 12 godina bila je najlepša devojka u našoj zemlji: Njene nove slike su veliko iznenađenje

Mi smo je lako prepoznali, sigurno je isti slučaj i sa vama?

Bila je Mis Srbije i Crne Gore 2006. godine. Kada biste danas sreli Vedranu Grbović, da li biste je prepoznali?

Vedrana ima 30 godina. Rođena je u Beogradu, ali je odrasla u Australiji. Pre nego što smo je upoznali kao najlepšu, bavila se manekenstvom, od Grčke preko Italije do Amerike.

Hoard of the Rings 😂💍 #jewellery #rings #layering #gold #silver #fashion #accessories #bling #glow >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #photoshoot #model #serbian #australian

Објава коју дели Vedrana (Grbovic) Koprivica (@vedranagrbovic) дана 9. Окт 2018. у 2:39 PDT

U Australiji je osvojila dve titule, Mis prom 2004. i Mis Zemlje 2005. Kada se prijavila za izbor najlepše u Srbiji i Crnoj Gori bila je studentkinja u Pertu.

Pobedila je zahvaljujući prirodnoj lepoti i osmehu. Nakon što je osvojila krunu, nastavila je sa manekenstvom. Završila je studije marketinga, ali je i promenila prezime. Ona je danas Vedrana Grbović Koprivica.

When @alannahhill was as sweet as cherry pie! Reminds me of #stepfordwives 🍒 Photo:@domdebska #model #australia #australian #fashion #serbian #missserbia #neighbourhood #suburbs #whitepicketfence #naturalbeauty #spring #cherry #silk #dress

Објава коју дели Vedrana (Grbovic) Koprivica (@vedranagrbovic) дана 8. Окт 2018. у 8:33 PDT

Ista je kao što je bila pre skoro jedne i po decenije. Samo je sada i dvostruka mama, a decu na Instagramu zove svojom najvećom inspiracijom.

Ni danas izgledom nije daleko od izbora lepote, iako je sada okrenuta nekim drugim stvarima.

Back when I was bronze, cool and living the gypsy life...@danbrady.co come to Serbia so we can hustle 😂 🌅🌌💃📸 #tb #model #serbian #australian #misserbia #perth #westernaustralia #modeling #bellydance #bellydancing #dance #costume #bronze #gold #sunset #fashion #photography #natural #tan #beauty #summer

Објава коју дели Vedrana (Grbovic) Koprivica (@vedranagrbovic) дана 19. Сеп 2018. у 2:36 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.