Poznato ko će isporučiti dve milijarde vakcina u 92 zemlje: Biće to najveća i najbrža operacija u istoriji

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 01:04

Poznato ko će isporučiti dve milijarde vakcina u 92 zemlje: Biće to najveća i najbrža operacija u istoriji

Osim vakcina, brodovima će biti transportovano i milijardu špriceva

UNICEF je danas saopštio da radi sa 350 partnera, uključujući i vodeće svetske avio-kompanije, brodske kompanije, logističke asocijacije iz celog sveta, kako bi što pre isporučio dve milijarde vakcina protiv korona virusa u 92 države sveta.

Etleva Kadili, direktor odseka za isporuku proizvoda pri UNICEF, rekla je da je od velikog značaja partnerstvo sa brojnim kompanijama.

- Dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se radi na finiširanju vakcine protiv korona virusa, UNICEF se udružuje sa avio-kompanijama, brodskim kompanijama, svima koji mogu da nam pomognu da isporučimo vakcine - rekla je ona, a prenela agencija Hsinhua.

Kako bi počeo pripreme za isporuku vakcine, UNICEF je obavestio vodeće avio kompanije prošle nedelje o načinu na koji će se isporučiti blizu dve milijarde doza vakcina protiv korone sledeće godine.

.

Nabavka, isporuka i distribucija vakcina protiv korona virusa će biti najveća i najbrža operacija koju je UNICEF ikada izveo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.