Poznati ZADRUGAR doživeo TEŠKU NESREĆU u KINI! Tajfun ga ZAKUCAO U ZID i slomio mu KIČMU! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2018, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati ZADRUGAR doživeo TEŠKU NESREĆU u KINI! Tajfun ga ZAKUCAO U ZID i slomio mu KIČMU! (FOTO/VIDEO)

Nije mogao da ustane na noge od siline udarca!

Šokantan snimak čoveka koga snažan vetar buvkalno zakucava u zid osvanuo je na na internetu, a pred naletom katastrofalne oluje, koja je uništavala sve pred sobom, semafori, stolovi i ljudi su leteloi u vazduh.

Pročitajte i:

Naime, jedna Kineskinja se, usled tajfuna Mangkut u Hong Kongu našla na ulici, dok je drugi čovek pokušao da je spasi. U tom trentuku nalet vetra je bio toliko jak da je muškarca prikovao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uz zid velike žardinjere. Od siline vetra i udarca, nesrećni muškarac nije mogao da ustane na noge.

Kako mediji nezvanično prenose, radi se o Marku Janjuševiću Janjušu, bivšem učesniku popularnog rijalitija "Zadruga" u Srbiji.

Prema njegovim rečima, a i po snimku na kom se vidi kako "leti" od siline vetra i udara o beton, napukla su mu tri rebra i polomio je kičmu.

Pogledajte kako je zo izgledalo:

If you thought Florence was bad...check out Cat5 #Mangkhut in Hong Kong right now. pic.twitter.com/SWvhCFH0lM

— Essex Trading (@WizDayTrader) September 16, 2018

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.