Poznat broj zaraženih u ustanovama socijalne zaštite i domovima za stare: Dosad ozdravilo više od 5.000 korisnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 15:54

Poznat broj zaraženih u ustanovama socijalne zaštite i domovima za stare: Dosad ozdravilo više od 5.000 korisnika

U domovima za smeštaj odraslih i starih, kao i u ustanovama socijalne zaštite, zaražena 184 korisnika

U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih u Srbiji prisustvo korona virusa potvrđeno je kod 184 korisnika i 251 zaposlenog, saopštilo je danas Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Ukupan broj izlečenih korisnika ustanova socijalne zaštite je 5.315, a broj izlečenih osoba koje su zaposlene u tim ustanovama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2.322.

Korisnici u ustanovama socijalne zaštite za koje postoji procena da mogu biti potencijalni prenosioci virusa smešteni su u izolaciju, dok zaposleni u tim ustanovama, kod kojih postoji takva opasnost, ne dolaze na posao i nalaze se u kućnoj izolaciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.