Požari u Podgorici, gašenje otežava jak vetar

Izvor: B92, 25.Sep.2018, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požari u Podgorici, gašenje otežava jak vetar

U Podgorici na nekoliko mesta besne požari, a gašenje otežava jak vetar koji duva već drugi dan.

Požar na otpadu u krugu "Radoja Dakića" i dalje je aktivan, u krugu nekadašnje fabrike gore automobilske gume, stari kamioni, frižideri, građevinske mašine. Saobraćaj na magistrali prema Nikšiću je nekoliko sati bio u prekidu.

U Dajbabama gore dva strujna stuba i to na lokalitetu gde je danas bio požar, saopšteno je iz Službe zaštite i spasavanja.

Tokom dana vatrogasci su lokalizovali nekoliko požara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Podgorici i večeras požari, gašenje otežava jak vetar

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Sep.2018

U Podgorici na nekoliko mesta i večeras besne požari, a gašenje otežava jak vetar koji duva već drugi dan...Požar na otpadu u krugu "Radoja Dakića" i dalje je aktivan a u u krugu nekadašnje fabrike gore automobilske gume, stari kamioni, frižideri, građevinske mašine. Saobraćaj na magistrali...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.