Izvor: RTS, 25.Sep.2021, 11:18

Požar u zgradi Opštine Zubin Potok, izgorele dve kancelarije

U zgradi Opštine Zubin Potok prethodne noći izbio je požar, a komandir vatrogasne stanice u Zubinom Potoku Saša Božović kaže da je vatra zahvatila dve kancelarije.
U zgradi Opštine u trenutku izbijanja požara nije bilo nikog, a pripadnici vatrogasne jedinice su intervenisali i požar je ugašen oko 2.30 sati, prenosi Kossev.
Božović nije mogao da potvrdi šta bi mogao da bude uzrok požara, koji je izbio noćas oko jedan sat posle ponoći. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Opština Zubin Potok: Mogući uzrok požara – zastarele instalacije

Izvor: N1 televizija, 25.Sep.2021

Postoji mogućnost da su požar u zgradi opštine Zubin Potok izazvale zastarele instalacije, oglasila se u popodnevnim satima u subotu ova opština, koja je ujedno pozvala prištinske zvaničnike da ne iznose optužbe protiv bilo koga bez ikakvih dokaza. Urednica portala Kossev Tatjana Lazarević kaže...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.