Ugašen manji požaru u Mirijevu, nema povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2021, 10:55

Ugašen manji požaru u Mirijevu, nema povređenih

Manji požar koji je danas pre podne izbio u beogradskom naselju Mirijevo brzo je ugašen i u njemu nije bilo povređenih, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Kako su naveli, oko 9.40 časova prilikom varenja u auto radionici u ulici Učiteljice Milice Janković eksplodirao je rezervoar "golfa 2", a vatra se proširila na garažu.

Prema informacijama policije, u požaru su izgoreli automobil i inventar radionice, a oštećena su stakla na susednoj zgradi.

Iz MUP su objasnili da je zahvaljujući pravovremenoj intervenciji u kojoj je učestvovalo 14 vatrogasaca i četiri vozila požar ubrzo ugašen, te da nema nikakve opasnosti za građane.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.