Požar nadomak manastira Morača: Vatrogasci se izborili uz pomoć meštana

Izvor: B92, 31.Mar.2020, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar nadomak manastira Morača: Vatrogasci se izborili uz pomoć meštana

Jutros je ugašen požar nadomak manastira Morača, zahvaljujući pravovremenoj reakciji vatrogasaca i meštana.

Ovo je rekao komandir Službe zaštite i spašavanja Kolašin Željko Darmanović.

"Jutros do dva sata uz pomoć meštana borili smo se protiv vatrene stihije, spašeni su svi objekti koji su bili na liniji kretanja vatre," naveo je Darmanović, preneo je portal RTCG.

"Sve je jutros stabilno, ponegde dimi na nepristupačnom terenu, kontrolišemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teren, komuniciramo s meštanima, kojima odajem priznanje za angažovanje," naveo je Darmanović.

On je apelovao na građane da u ovoj situaciji budu dodatno oprezni, istilući da svako slično angažovanje u okolnostima epidemije može biti opasno.

Ugašen je i požar oko repetitora na Crkvinama, koji se raširio na Vrujcu, Crkvine, Popovu njivu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ugašen požar u Morači

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2020

Jutros je ugašen požar nadomak manastira Morača, zahvaljujući pravovremenoj reakciji vatrogasaca i meštana, rekao je komandir Službe zaštite i spašavanja Kolašin Željko Darmanović..."Jutros do dva sata uz pomoć meštana borili smo se protiv vatrene stihije, spašeni su svi objekti koji su...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.