Povređen policajac u Negotinu: Pokušao da odbrani ženu na ulici pa dobio frakturu lobanje

Izvor: Press, 18.Nov.2019, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređen policajac u Negotinu: Pokušao da odbrani ženu na ulici pa dobio frakturu lobanje

Policajac iz Negotina I.P. (36) zadobio je sinoć povrede glave kada ga je metalnom štanglom udario A.B. (23), koji je u tom trenutku maltretirao svoju suprugu na ulici.
Foto:blic
I.P. nije bio na dužnosti, već je ispred stanice došao nakon smene, saznaje "Blic".
- On radi na graničnom prelazu, nije ni bio na dužnosti. Nakon smene je službenim kombijem došao ispred policijske stanice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << gde je primetio par kako se svađa – rekao je naš izvor, i dodao "on je odmah istrčao iz kombija da smiri situaciju, ali ga je mladić odjednom udario štanglom, a zatim nastavio da beži".

Njegove kolege koje su pritrčale u pomoć, uspeli su da sustignu i uhapse A.B., koji je inače, od ranije poznat policiji, i ovo mu nije prvi napad na službeno lice.
Kako saznajemo, povređeni I.P. je zbog frakture lobanje prebačen u Opštu bolnicu u Boru, nalazi se u svesnom stanju i van životne opasnosti.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.