Pojačan saobraćaj, kamioni na Batrovcima 420 minuta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2020, 08:23

Pojačan saobraćaj, kamioni na Batrovcima 420 minuta

U popodnevnim i večernjim časovima vozači mogu očekivati povremeno pojačan saobraćaj koji može doneti i nešto duža zadržavanja na pojedinim naplatnim rampama.

Poslednjeg dana vikenda vozače očekuju povoljne vremenske prilike, toplo vreme i suvi kolovozi.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 17:15 časova, kamioni se na Batrovcima, na izlazu, čekaju 420 minuta. Na Kelebiji na izlazu 60 minuta, Horgošu, na izlazu, 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Saobraćaj u Srbiji umeren, popodne veće gužve

Izvor: Beta, 10.Maj.2020

Na putevima u Srbiji saobraćaj je umeren, a popodne se očekuju gužve i moguća su duža zadržavanja na naplatnim rampama, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).Vozače na putevima Srbije danas očekuju povoljne vremenske prilike, toplo vreme i suvi kolovozi, dok će u dolinama i kotlinama ujutru...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.