Izmenjen režim saobraćaja na petlji Umčari narednih dana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2021, 08:09

Izmenjen režim saobraćaja na petlji Umčari narednih dana

Na petlji Umčari izmenjen je režim saobraćaja zbog radova na periodičnom održavanju nadvožnjaka na toj petlji, pa su tako od danas za saobraćaj zatvorene vozna i zaustavna traka, a vozila mogu da koriste preticajnu traku u smeru Niš-Beograd.

Od 8. marta za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna traka dok će se saobraćaj odvijati preticajnom trakom u smeru Beograd-Niš.

Uključenje ka Nišu iz Umčara je zatvoreno za saobraćaj do daljnjeg.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Na Obilaznici oko Beograda od 8. do 10. marta od 10 do 16 časova obavljaće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na više lokalnih mesta na kružnom toku Resnik. U zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na autoputu E-70 na deonici između petlje Ruma i petlje Pećinci izvode se radovi na pojačanom održavanju, a saobraćaj se odvija dvosmerno na levom kolovozu auto-puta (smer Beograd - Šid) i nije u funkciji isključenje za Pećince iz pravca Šida i uključenje za Beograd iz pravca Pećinaca. Alternativni putni su pravci- petlja Ruma i petlja Šimanovci.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova teretna vozila čekaju na izlazu iz zem,je na prelazu Batrovci 60 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

AMSS: Tokom dana veći broj vozila na svim putnim pravcima

Izvor: Danas, 05.Mar.2021

Saobraćaj u Srbiji trenutno je umeren ali se tokom dana očekuje veći broj vozila na svim putnim pravcima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.