Potvrđena presuda žandarmima zbog prebijanja Andreja Vučića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2020, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđena presuda žandarmima zbog prebijanja Andreja Vučića

Apelacioni sud u Beogradu je odbio kao neosnovane sve žalbe i potvrdio prvostepenu presudu u slučaju sedmorice žandarma niškog odreda, osuđenih zbog toga što su, kako je utvrđeno, pretukli braću Andreja Vučića i Predraga Malog, kao i dvojicu vojnih policajaca, tokom Parade ponosa 2014. godine, prenela je televizija N1.

Oni su 17. aprila prošle godine, u ponovljenom postupku, proglašeni krivim i osuđeni na uslovne kazne od po osam meseci, s rokom provere od tri godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Apelacioni sud je kao neosnovane ocenio navode iz žalbe odbrane da su okrivljene prvo napala i vređala četiri civila, koji nisu postupili po upozorenjima policijskih službenika.

Odbačeni su i navodi žalbe branilaca da vojni policajci, koji su bili sa Andrejem Vučićem i Predragom Malim, nisu bili na dužnosti i navedeno je da je nesumnjivo utvrđeno da su "određeni na zadatak".

Osuđeni su Predrag Mitrović, Slavko Stojanović, Dragan Savić, Dalibor Đorđević, Zlatko Gigić, Boban Lekić, Mitar Milosavljević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potvrđena presuda žandarmima zbog prebijanja Andreja Vučića i Predraga Malog

Izvor: Blic, 21.Jan.2020, 01:38

Apelacioni sud u Beogradu je odbio kao neosnovane sve žalbe i potvrdio prvostepenu presudu u slučaju sedmorice žandarma niškog odreda, osuđenih zbog toga što su, kako je utvrđeno, pretukli braću Andreja Vučića i Predraga Malog, kao i dvojicu vojnih policajaca, tokom Parade ponosa 2014. godine,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.