Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jan.2019, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđena optužnica protiv bivšeg direktora GIKIL-a

LUKAVAC - Općinski sud u Lukavcu potvrdio je optužnicu Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona protiv Debašiša Gangulija (49), doskorašnjeg generalnog direktora GIKIL-a, i protiv ovog pravnog lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo onečišćenje okoliša.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

ODAVAO SLUŽBENE TAJNE Potvrđena optužnica protiv bivšeg KOMANDIRA POLICIJE

Izvor: Blic, 24.Jan.2019

Opštinski sud u Lukavcu potvrdio je optužnicu protiv 48-godišnjeg Nermina Bandića koji je osumnjičen da je kao komandir Policijske stanice Lukavac sa ovlaštenjem da povremeno obavlja i funkciju načelnika tamošnje Policijske uprave, počinio krivično delo odavanje službene tajne u sticaju sa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.